По-рано днес стана ясно, че хеликоптер е паднал край село Гърмен.

...
По-рано днес стана ясно, че хеликоптер е паднал край село Гърмен.
Коментари Харесай

Мистерия с падналия хеликоптер, МВР не знае за сакатлъка

По-рано през днешния ден стана ясно, че хеликоптер е паднал край село Гърмен. Населеното място се намира недалеч от град Гоце Делчев.

Стана ясно, че моделът на машината е „ Робинзон ” (на главната снимка). За момента няма информация за потърпевши. Няма връзка с водача и не е ясно къде тъкмо е паднала машината. Към мястото на злополуката са изпратени коли за спешна помощ от Благоевград и Гоце Делчев. 

От Министерство на вътрешните работи обявиха, че нямат данни за паднал хеликоптер. При тях има информация единствено за малък летателен уред, с който тази заран е изгубена връзка. От Министерството на превоза обясниха, че държавните хеликоптери не се вписват в определението " дребен летателен уред ", нямат и данни за какъвто и да е случай.

" Хеликоптер на " Гранична полиция " е летял в региона ", удостовери шефът на Групово дело " Гранична полиция " Антон Златанов. Той беше безапелационен, че инцидент с тяхна машина няма, а полетът е изпълнен сполучливо и водачите са се приземили по проект в базата.

Частен селскостопански аероплан е бил нает от Югозападното държавно дружество. Той трябвало да пръска селскостопански култури. Тази заран е изхвърчал от Гърмен, само че следите са изгубени в региона на Цалапица.

Възможно е да става въпрос за селскостопански хеликоптер, който е пръскал против вредители. Информацията обаче е първична и непотвърдена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР